• 23.09.2024 17:33

Бланко у «Карпатах»: наскільки це реально?

Перспективи щодо повернення 28-річного футболіста досить туманні.

Журналіст Ігор Циганик висловився про можливе повернення півзахисника Домінґо Бланко до чемпіонату України:

Я сумніваюся, що Бланко повернеться до України. Він не хотів їхати до Дніпра, він про це заявив. У нього був достатньо великий контракт, а «Дніпро-1» зараз немає цього навантаження у зарплатні. Його сім’я живе у Барселоні, йому було б важко. Коли вони базувалися в Ужгороді, то він перетнув кордон і полетів, з Дніпра – достатньо важко.

Чи хтось інший може бути? Якась інша команда, можливо, купила б? «Карпати» ним цікавилися, він був близький до переходу. «Карпати» навіть готові були забезпечити фінансові апетити Бланко. Подивимося, якщо «Карпати» вийдуть… В принципі, Львів сподобався йому. Він був на зустрічі з президентом клубу і головним тренером, були близькі.

Там були умови, що «Карпати» беруть його в оренду до кінця сезону і якщо виходять до УПЛ, то виплачують «Дніпру-1» 1,5 мільйона, але дніпровці не погодилися на ці умови, оскільки хотіли гроші одразу й трансфер не відбувся. Тому не виключаю, що Бланко може опинитися у «Карпатах», це близько до кордону. У «Дніпро-1» він не хотів їхати, – розповів Циганик.

Раніше також стало відомо, що «Карпати» продовжують пошуки нового нападника.

0
Один коментар до “Бланко у «Карпатах»: наскільки це реально?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*