• 19.05.2024 03:26

Попри гол Циганкова: «Жирона» вдруге поспіль програла

Команда українських гравців зазнала програшу.

«Жирона» зіграла матч 25-го туру чемпіонату Іспанії з «Атлетіком» з міста Більбао. Українські футболісти Артем Довбик та Віктор Циганков обидва з’явилися у стартовому складі каталонців.

Вже на 2-й хвилині баски швидко вийшли вперед: Беренґер після грубої помилки суперника дістався до м’яча на лінії штрафного майданчика та вколотив його в сітку. До перерви команди забити ще бодай одного разу не спромоглися.

Одразу на старті 2-го тайму «Жирона» зрівняла рахунок, і зробив це наш Циганков: на 49-й хвилині Віктор опинився на позиції центрального форварда і влучним ударом з близької відстані замкнув прострільну передачу від Мартіна.

Хай там як, «Атлетік» швидко повернув перевагу в рахунку. На 56-ій хвилині Ґурусета виконав чудовий пас, адресатом якого в штрафному майданчику став Беренґер, а той завдав точного пострілу та оформив дубль. Ба більше, на 60-й хвилині команда з Більбао забила втретє – гол забив Іньякі Вільямз.

На 75-й хвилині каталонці повернули інтригу в гру, відквитавши один м’яч. Після подачі зі штрафного Ерік Ґарсія опинився без опіки й з кількох метрів забив головою у ворота Унаї Сімона. Втім, незважаючи на подальші спроби гостей врятуватися від поразки, зробити їм цього не вдалося – команда з Більбао перемогла з рахунком 3:2.

0
Один коментар до “Попри гол Циганкова: «Жирона» вдруге поспіль програла”
  1. Циганков,мав ще один забивати,а Довбика мав добити Атлетик.

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*