• 19.05.2024 21:43

Лунін пропустив з пенальті: «Реал» втратив очки у Ла Лізі

Наш співвітчизник провів черговий поєдинок в іспанській Ла Лізі.

Після тріумфу в грі з «Ляйпциґом» (1:0) у Лізі чемпіонів, у іспанській першості на «Реал» чекало випробування у вигляді дербі з «Райо Вальєкано». Український воротар «вершкових» Андрій Лунін знову вийшов у стартовому складі мадридців – це вже 5-ий матч поспіль для нього в основі «королівського клубу» в чемпіонаті.

Довго чекати на дебютний гол не довелося. Вже на 3-ій хвилині Вальверде безперешкодно продерся правим крилом і прострілив у центрі на вільного Хоселу, а досвідчений іспанець в підкаті замкнув цю передачу та вивів гостей вперед. Проте ще до перерви господарі змогли відігратися завдяки пенальті, яке після гри рукою привіз Камавінґа. Де Томас впевнено пробив у центр воріт з 11-метрової позначки, а наш Лунін, який стрибнув у лівий бік, на жаль, врятувати не зміг.

2-му таймі «Реал», звісно, намагався повернути перевагу в рахунку. Підопічні Карло Анчелоті володіли м’ячем і намагалися будувати свої позиційні атаки, проте не могли створити біля воріт Дімітрєвскі навіть бодай якогось натяку на небезпечний момент. Крім того, «Райо Вальєкано» навіть організував стрімкі контратаки на ворота мадридців, після деяких з них Луніна ледь не пробили вдруге.

Зрештою, біліше ані «Реал», ані «Райо Вальєкано» забити не змогли. Гра завершилася нічиєю з рахунком 1:1, тож  «вершкові», які навіть догравали у меншості після вилучення Карвахаля, втратили очки…

0
Один коментар до “Лунін пропустив з пенальті: «Реал» втратив очки у Ла Лізі”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*