• 29.04.2024 01:18

Третій поспіль матч Мудрика на лавці: не вийшов проти «МанСіті»

Манчестерці та лондонці сильнішого не виявили.

У центральному матчі туру чемпіонату Англії зустрілися «Манчестер Сіті» та «Челсі». Підопічні Жузепа Ґвардіоли, як і прогнозувалося, від самого стартовому свистка заволоділи територіальною перевагою, натомість гості з Лондона намагалися шукати щастя на контратаках.

На 12-ій хвилині Голанд міг відкривати рахунок, але пробиваючи головою з вигідної позиції, норвежець пробив над поперечкою. Згодом «містянам» важко давалося створювати моменти, а ось команда Маурісіо Почетіно запам’яталася небезпечними випадами, після яких чудові моменти мали Джексон і Стерлінґ – обидва не змогли переграти Едерсона у ближньому бою.

Зрештою, рахунок у матчі вдалося відкрити на 42-ій хвилині, і зробив це «Челсі». Стерлінґ, перебуваючи у вільній зоні, отримав чудову передачу на продовження перспективної контратаки. Він приборкав м’яч, перш ніж сильним ударом із близької відстані спрямувати його в правий кут воріт манчестерців – 0:1.

У 2-му таймі «Манчестер Сіті» активізувався. Досить швидко Де Брюйне міг зрівняти рахунок ударом зі штрафного, але після його пострілу круглий полетів поруч зі стійкою. Згодом ще кілька моментів мав Голанд, але Ерлінґ також свої нагоди змарнував. Щодо лондонців, то вони теж мали свій шанс для збільшення переваги, проте Стерлінґ можливістю оформити дубль не скористався.

Останні 20 хвилин зустрічі господарі серйозно домінували, буквально закривши суперника на власній половині поля. Така атакувальна активність принесла результат на 83-ій хвилині: внаслідок метушні та серії відскоків у штрафному майданчику «Челсі» м’яч відлетів до Родрі, а той потужним ударом з допомогою рикошету зрівняв рахунок – 1:1.

Надалі «Манчестер Сіті» не збавив оберти і спробував вирвати перемогу, але забити вдруге команді не вдалося. Український вінґер «синіх» Михайло Мудрик, до слова, не вийшов на поле вже у 3-му поєдинку англійської першості поспіль. Тож у підсумку, 1:1 – бойова нічия між манчестерцями та лондонцями, якою, мабуть, можуть бути задоволені лише гості.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*