• 29.04.2024 16:15

Божевільна нічия «Шахтаря» та «Марселя» у Лізі Європи

«Гірники» змогли уникнути поразки.

«Шахтар» зіграв 1-й матч протистояння з «Марселем» у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи, який для донецької команди був номінальна домашнім.

У 1-му таймі команди голів не забивали, хоча на 27-ій хвилині м’яч встиг побувати у воротах французів після удару від Еґіналду (гол скасували через фол проти Сікана, який рефері зафіксував). Інші моменти такою успіхом не увінчалися.

По перерві, на жаль, футболісти «Марселя» відкрили рахунок: на 66-ій хвилині Обамеянґ замкнув простріл з правого флангу й вивів гостей уперед. Радість «олімпіків» тривала недовго, адже вже за 4 хвилині «гірники» зрівняли: внаслідок метушні після стандарту Матвієнко розписався у воротах французької команди.

Команди провели божевільні останні хвилини гри. На 90-ій хвилині «Марсель» забив удруге: Обамеянґ продерся лівим флангом, увійшов у штрафний майданчик і прострілив у центр на Ндіає, а той розстріляв ворота Різника і, здавалося, вирвав для французів перемогу. Проте вже у компенсований час, коли донеччани кинулися рятуватися, Еґіналду забив головою після подачі з правого флангу і приніс «Шахтарю» дуже емоційну нічию – 2:2.

0
Один коментар до “Божевільна нічия «Шахтаря» та «Марселя» у Лізі Європи”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*