• 14.05.2024 03:51

«Карпати» здобули перемогу над «Минаєм»

14 Лют 2024, 15:37 ,

Львів’яни виявили сильнішими за закарпатців.

Свій 1-ий контрольний поєдинок на тренувальному зборі на Закарпатті «Карпати» провели з місцевим прем’єр-ліговим «Минаєм». Якщо активна стадія підготовки підопічних Мирона Маркевича лише розпочалася, то команда Желько Любеновіча вже практично готовий до весняної частини сезону.

Значно активніше розпочали гру саме номінамільні господарі, які досить сміливо кинулися високо пресингувати гостей зі Львова. Впродовж стартової 10-хвилинки «минайці» одразу 5 разів встигли пробити в напрямку воріт Кожухаря. Втім більшість пристрілок закарпатців або заблокували оборонці «Карпат», або м’яч пролетів повз площину воріт.

Схоже, що така спортивна агресія «Миная» застала «зелено-білих» зненацька, адже досить довго вони не могли оговтатися. Натомість закарпатська команда продовжувала тиснути, зокрема до ударів вдавалися Гунічев та Устименко, однак спроби обох форвардів успіхом також не увінчалися.

У середині 1-го тайму гра дещо вирівнялася. При цьому моментів у «Карпат» не побільшало, оскільки всі їхні атакувальні потуги завершувалися або невдалими навісами, або фіксацією офсайду. А ось «Минай» на 23-ій хвилині знову мав шанс забити: внаслідок закидання з правого флангу Устименко пробивав з близької відстані, але Кожухар «карпатівців» врятував.

Рахунок у матчі відкрили на 40-ій хвилині. І досить нелогічно, що за такої гри зробили це саме «Карпати», які змогли реалізувати свій 1-ий же серйозний момент. Львів’яни розігнали атаку лівим флангом, потім у центрі знайшли вільного Чачуа, а капітан гостей завдав удару з-за меж штрафного майданчику, після якого круглий від поперечки залетів у ворота – 0:1.

2-ий тайм розпочався зі запізненням у зв’язку з повітряною тривогою. На старті 45-хвилинки «Карпати» швидко збільшили перевагу – точний удав вдався Тлумаку. А згодом «зелено-білі» ще й могли забивати втретє, проте Векляк не зміг реалізувати пенальті, яке заробив Клименко. У підсумку, 2:0 – перемога «Карпат» у спарингу з «Минаєм».

0
Один коментар до “«Карпати» здобули перемогу над «Минаєм»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*