• 02.05.2024 05:19

Трансферна невдача «Карпат»: хотіли форварда з Бразилії

12 Лют 2024, 18:17

Львівський клуб не зміг втілити в життя трансфери деяких гравців, якими цікавився.

За інформацією коментатора Віктора Вацка, «Карпати» цікавилися захисником «Чорноморця» Володимиром Салюком.

За даними джерела, львівський клуб намагався дізнатися ціну на 21-річного футболіста, але після відповіді від одеситів одразу вийшли з перемовин. Не розкривається, яку ж саме суму назвали «моряки», але, очевидно, вона виявилися зависокою для «левів».

Також Вацко розповів, що «Карпати» тривалий час вели нападника молодіжної команди «Корінтіанша» і навіть мали певні домовленості. Втім цей неназваний нападник раптово вистрілив на молодіжному кубку Сан-Паулу, який його команда виграла, після чого гравця перевели до першої команди «Корінтіанша». Враховуючи це, трансфер зірвався.

Попри те, що прізвище цього таємничого бразильця Вацко не назвав, певні припущення є. За версією «СПОРТИВКИ», йдеться про 20-річного Артура Соузу. Форвард справді непогано провів вищезгадане молодіжне змагання, а тепер перебуває в основній обоймі «Корінтіанша».

Найімовірніше, що «зелено-білі» розпочнуть весняну частину сезону тим складом, що в них зараз є. При цьому не виключається, що львів’яни ще посилять позицію центрального форварда, де у них є лише один Іґор Невеш.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*