• 04.05.2024 15:07

0 хвилин для Мудрика у матчі кубка Англії

Лондонці виявилися сильнішими за бірмінґемців.

У матчі перегравання 1/16 фіналу кубка Англії зустрілися «Астон Віла» та «Челсі», які зіграли 1-шу зустріч внічию 0:0. Український вінґер лондонців Михайло Мудрик розпочав гру звично на лаві для запасних.

Незважаючи на те, що фаворитами на думку букмекерів були саме господарі, всі побачили зразковий 1-ий тайм у виконанні гостей. На 11-ій хвилині Ґалагер ефектним ударом у девʼятку відкрив рахунок, а ще за 10 хвилин Джексон голом головою збільшив перевагу команди Маурісіо Почетіно.

У 2-му таймі «Челсі» продовжив домінацію. На 54-ій хвилині зустрічі лондонський колектив узагалі довів рахунок до розгромного: Енцо Фернандес, який взявся виконувати штрафний удар, пробив прямісінько у верхній кут воріт. Після цього гола гості пасивніше заграли в атаці, натомість «Астон Віла» спромоглася лише на гол престижу від Діабі вже у компенсований час.

Як наслідок, «Челсі» здобув упевнену перемогу з рахунком 3:1 і пробився до 1:8 фіналу турніру. Наш Мудрик, до слова, попри такий сприятливий хід поєдинку для його команди, на поле так і не вийшов, просидівши всю гру на лавці…

0
Один коментар до “0 хвилин для Мудрика у матчі кубка Англії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*