• 19.05.2024 07:34

Трубін здобув 10-ту суху перемогу за «Бенфіку»

5 Лют 2024, 2:43 ,

Наш співвітчизник здобув чергову перемогу зі своєю командою.

Цього вікенду голкіпер збірної України Анатолій Трубін, в принципі як і завжди, вийшов у стартовому складі «Бенфіки» на матч 20-го туру португальської першості проти «Жил Вісенте», в якому колектив з Лісабону мав чудовий шанс в разі звитяги очолити турнірну таблицю місцевого чемпіонату.

Команда нашого співвітчизника, як і прогнозувалося, потужно розпочала гру та вже у 1-ій половині зустрічі забезпечила собі комфортну перевагу. Спочатку Кабрал скористався передачею Да Марії та відкрив рахунок у матчі, а потім Отаменді віддав результативну передачу Невешу, а той забив. Щодо Трубіна, то в українця у 1-му таймі зовсім не було роботи – гості жодного разу не пробили у створ воріт «орлів».

На старті 2-ої половини поєдинку Рафа Сілва додав своє ім’я до авторів голів у цій грі та довів рахунок до розгромного. Наш Анатолій під час заключних 45-ти хвилин діяв також надійно і зумів зберегти свої ворота на замку. Більше ані «Бенфіка», ані «Жил Вісенте» м’ячів не забивали, тож «орли» впевнено тріумфували в цьому поєдинку з рахунком 3:0.

«Бенфіка» після цієї гри вийшла на 1-шу позицію чемпіонату Португалії, набравши 51 заліковий бал. Якщо говорити безпосередньо про Трубіна, то він цього сезону вже встигнув провести  27 матчів у всіх турнірах (10 із них – на нуль) і пропустив 22 голи. Від статистичного порталу «WhoScored» Анатолій отримав оцінку 7,3. Це середній бал серед гравців лісабонської команди, але кращий за всіх тих, хто зіграв у складі «Жил Вісенте».

0
Один коментар до “Трубін здобув 10-ту суху перемогу за «Бенфіку»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*