• 04.05.2024 00:09

45 хвилин для Зінченка у переможному матчі з «Ліверпулем»

«Каноніри» виявилися сильнішими за «мерсисайдців».

У центральному матчі 23-го туру чемпіонату Англії зійшлися «Арсенал» та «Ліверпуль», а український захисник «канонірів» Олександр Зінченко опинився в основному складі своєї команди на цю надважливу гру.

Лондонці вже на 11-ій хвилині могли виходити вперед, але Сака, пробиваючи головою, схибив. За 3 хвилини господарі вдалися до ще однієї спроби, і цього разу успішно: Гаверц завдав удару, Алісон здійснив сейв, проте м’яч опинився у Сака, який з меж карної зони влучно пробив у ворота. Однак наприкінці 1-го тайму гості відігралися: у компенсований час Ґабріел, намагаючись перехопити простріл від суперника, зрадницьки зрізав м’яч у власні ворота і таким чином зрівняв рахунок.

Цікаво, що на 2-ий тайм Зінченко вже не вийшов – його замінив польський оборонець Ківйор. Гра була жвавою і на 64-ій хвилині «Арсенал» вдруге повів у рахунку: після далекого закидання в напрямку Мартінелі ліверпульці Ван Дейк та Алісон на рівному місці не змогли розібратися та грубо помилилися, внаслідок чого бразильський вінґер опинився перед порожніми воротами і забив.

На останніх хвилинах зустрічі «Ліверпуль» робив спроби врятуватися від поразки. Макалістер мав чудовий момент відзначитися, проте з вигідної позиції пробив поруч зі стійкою. Втім на 88-ій хвилині таке завдання ускладнилося після того, як Конате заробив 2-гу жовту картку і залишив гостей у меншості. Відтак, команда Юрґена Клопа зрівняти так і не змогла, а наприкінці зустрічі ще й пропустила від Тросарда, тож «Арсенал» здобув перемогу з рахунком 3:1.

0
Один коментар до “45 хвилин для Зінченка у переможному матчі з «Ліверпулем»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*