• 04.05.2024 16:09

Мудрик віддав асист, але «Челсі» програв

Наш співвітчизник відзначився гольовим пасом.

«Челсі» та «Вулвергемптон» зійшлися в очному поєдинку у рідних стінах лондонської команди. Український півзахисник «синіх» Михайло Мудрик вже звично розпочав поєдинок на лаві для запасних.

На 19-ій хвилині господарі вийшли вперед: Кайседо розрізною передачею вивів Палмера на ударну позицію, а Кол точним пострілом відкрив рахунок. Проте радість підопічних Маурісіо Почетіно тривала недовго, оскільки вже за 3 хвилини Кунья з меж штрафного майданчика швидко відновив паритет. А наприкінці 1-го тайму «вовки» взагалі вийшли вперед завдяки автоголу Дісасі, який зрадницьки зрізав м’яч у власні ворота.

У 2-му таймі «Челсі» робив спроби відігратися, натомість пропустив утретє. На 63-ій хвилині Нету розвинув атаку гостей і віддав передачу на Кунью, а бразилець влучно пробив і оформив дубль. Той же Кунья на 82-ій хвилині зробив хет-трик, реалізувавши пенальті. Все, на що спромоглися лондонці, так це на гол престижу від Тьяґу Сілви на 86-ій хвилині. При цьому гольову передачу на нього віддав Мудрик, який на 72-ій хвилині з’явився на полі, а наприкінці зустрічі вдало подав кутовий на бразильця і записав до свого активу асист.

У підсумку, 4:2 – яскрава перемога «Вулвергемптона» над «Челсі».

0
Один коментар до “Мудрик віддав асист, але «Челсі» програв”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*