• 20.05.2024 19:59

Проведення матчів УПЛ на Закарпатті: УАФ ухвалила рішення

Поєдинки елітного дивізіону дозволять грати на закарпатських теренах.

Наприкінці 2023-го року УАФ проінформувала керівництво стадіону «Авангард» в Ужгороді, а також керівництво клубу «Минай», що до 1-го лютого на аренах повинне бути освітлення у робочому стані. Ця тема набула додаткової актуальності після не зіграного у Минаї матчу між місцевою командою та київським «Динамо» у грудні 2023-го року. Нагадаємо, що на «Минай-Арені» взагалі немає системи освітлення, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді вона є, але не працює.

Сьогодні, 3-го лютого 2024-го року, адміністрація «Авангарду» опублікувала лист від УАФ, в якому йдеться про те, що в списку акредитованих на другу частину сезону 2023/24 стадіонів не відбудеться змін.

Тобто, попри недоліки з освітленням, «Минай» зможе приймати своїх суперників вдома, на стадіоні в передмісті Ужгорода. Також функціональним буде стадіон в обласному центрі, який є резервним для «Зорі», і на якому у 1-ій частині поточного розіграшу УПЛ свої домашні матчі проводив «Дніпро-1».

1-ий матч рівня української прем’єр-ліги 2024-го року на Закарпатті планують зіграти у 19-му турі. Базова дата – 2-ге березня («Минай» – «Металіст 1925»).

0
Один коментар до “Проведення матчів УПЛ на Закарпатті: УАФ ухвалила рішення”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*