• 04.05.2024 02:22

Без шансів для Мудрика та компанії проти «Ліверпуля»

Лондонці зазнали розгромної поразки у Ліверпулі.

Центральним поєдинком туру було протистояння «Ліверпуля» та «Челсі». Підопічні Юрґена Клопа вважалися фаворитами цього протистояння, і саме вони змогли забити в поєдинку першими. На 23-ій хвилині Жота отримав м’яч у карній зоні після пасу від Бредлі та, вправно поціливши у кут, відкрив лік голам в зустрічі.

Ще перед 15-хвилинним відпочинком, на 39-ій хвилині, «мерсисайдці» подвоїли перевагу. Бредлі, який асистував на 1-ий гол, цього разу виступив у ролі автора забитого м’яча, відзначившись після передачі Діаса. Наприкінці тайму рахунок навіть міг ставати розгромним, але Нуньєс не зміг реалізувати пенальті – господарів врятувала стійка.

Одразу на 2-ий тайм на полі з’явився український півзахисник Михайло Мудрик, і швидко змарнував чудовий шанс, пробивши вище воріт з вигідної позиції. Натомість «Ліверпуль» на 65-ій хвилині забив утретє: активний Бредлі навісив до карної зони, а Собослаї точно пробив головою з близької відстані та побіг святкувати в обійми партнерів.

На 71-ій хвилині команда Маурісіо Почетіно змогла відквитати один гол: Чуквуемека ефектним пасом вивів Нкунку на оперативний простір, той зблизився з голкіпером і пробив у напрямку правого кута – м’яч від стійки опинився у воротах. Але за 8 хвилин колумбійський вінґер господарів Діас забив 4-ий гол «Ліверпуля» і водночас поставив масну крапку – 4:1 у підсумку.

0
Один коментар до “Без шансів для Мудрика та компанії проти «Ліверпуля»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*