• 12.05.2024 04:29

Яремчук проти «Атлетіко»: врятувати від поразки не зміг

Український форвард вкотре з’явився з-під заміни.

«Атлетіко» та «Валенсія» зійшлися в очному поєдинку на стадіоні мадридців «Ванда Метрополітана». Підопічні Дієґо Сімеоне одразу забрали ігрову сферу під власний контроль і почали будувати позиційні атаки, розвиваючи їх переважно лівим флангом через Ліну. Утім, організована оборона «кажанів» чинила опір і майже нічого не давала створити мадридцям.

Все йшло до того, що команди підуть на 15-хвилинний відпочинок з нулями на табло, але перед самою перервою господарі вийшли вперед. Ґрізман вирізав вишукану передачу через усе поле на вільного Ліну, який приборкав м’яч, увірвався у штрафний майданчик і без проблем переграв Мамардашвілі у ближньому бою.

На 2-ий тайм «Валенсія» вийшла з наміром відігратися і навіть підсилила атаку українським нападником Романом Яремчуком, кинувши його в бій на 55-ій хвилині. Проте, за іронією долі, вже за 2 хвилини після виходу нашого земляка «матрацники» зуміли закріпити свій успіх, подвоївши власну перевагу: Моліна навісив у карну зону, а Депай вколотив м’яч головою у ворота.

Варто відзначити, що після появи у грі наш Яремчук виглядав досить непогано. Одного разу Роман підступно пробивав у ближній кут, проте Облак мадридців урятував. Також українець заробив на собі жовту картку для хавбека Сауля Ньїґеса. Проте, що найголовніше, відзначитися результативними діями він не зміг, не зумівши зарадити поразці «Валенсії» – 0:2 на користь «Атлетіко» у підсумку.

0
Один коментар до “Яремчук проти «Атлетіко»: врятувати від поразки не зміг”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*