• 28.04.2024 15:33

«Ворскла» проти президентства Шевченка?

Полтавцям не надто подобається зміна президента УАФ.

Полтавська «Ворскла» офіційно оголосила про вихід із колективних членів Асоціації футболу Полтавщини:

Футбольний клуб «Ворскла» Полтава, починаючи з 1996-го року, беззмінно виступає в еліті українського футболу, з року в рік ставлячи перед собою найамбітніші завдання, та представляючи країну на євроарені. Відтак, маємо повне моральне право заявляти про порядок і системну роботу в найвищому футбольному органі держави.

У зв’язку з обставинами, що відбуваються останнім часом в українському футболі, які суперечать європейським цінностям та положенням Статуту УЄФА, ФК «Ворскла» заявляє про вихід із колективних членів Асоціації футболу Полтавщини, – йдеться в офіційній заяві клубу.

Таким чином, «Ворскла» вустами свого віце-президента Олега Лисака виступила проти обрання колишнього головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка на посаду президента Української асоціації футболу:

Хто заступники [майбутнього глави УАФ]? Де програма? Що із суддівством? Жодна людина в Україні не має відповідей. Ми не побачили ні стратегії, ні команди, абсолютно нічого. Ми найбільший соціальний проект в Полтавській області плюс не останній клуб в Україні, і нам здається, що ми заслуговуємо на повагу. Ми маємо право вільного волевиявлення і висловлення позиції і думок, – заявив Лисак у коментарі «Спорт-Експрес Україна».

Першу половину сезону УПЛ 2023/24 «Ворскла» закінчила на 7-му місці в турнірній таблиці, набравши 23 очки у 17-ти матчах чемпіонату.

0
Один коментар до “«Ворскла» проти президентства Шевченка?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*