• 04.05.2024 14:45

Попри асист Довбика: «Жирона» вилетіла з кубка Іспанії

Команда з двома українцями зазнала прикрої поразки.

У чвертьфінальному поєдинку кубка Іспанії «Жирона» завітала у гості до «Мальорки». Український вінґер Віктор Циганков вийшов у стартовому складі каталонців, натомість Артем Довбик отримав відпочинок, розпочавши гру на лаві запасних.

У цій грі господарі змогли по-справжньому здивувати. На 21-й хвилині Родріґес розігнав атаку правилом крилом і прострілив у центр на Ларіна, а той забив – 1:0. На 28-й хвилині перевага «Мальорки» стала подвійною: Пратс виконав красивий дальній удар і влучив у саму дев’ятку – 2:0. А на 35-й хвилині той же Пратс успішно реалізував пенальті та довів рахунок до розгромного – 3:0.

Одразу на 2-й тайм на полі з’явився Довбик, а ось Циганкова замінили на 60-й хвилині. Бодай якась мінімальна інтрига повернулася на 68-й хвилині, коли Райльо отримав червону картку та привіз на власні ворота 11-метровий, а Стуані з позначки забив – 3:1. Вже у компенсований час Савіу після передачі Довбика з близької відстані вколотив круглого в сітку та скоротив відставання до мінімуму – 3:2.

Втім, відігратися «Жирона» все ж не змогла, тож Циганков, Довбик та компанія вилетіли з кубка Іспанії…

0
Один коментар до “Попри асист Довбика: «Жирона» вилетіла з кубка Іспанії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*