• 06.05.2024 03:28

Буде перший трофей? Мудрик – у фіналі кубка англійської ліги

24 Січ 2024, 1:08 , ,

Команда українця пробилася до наступного раунду.

«Челсі» нашого Михайла Мудрика приймав «Мідлсбро» у 2-му півфінальному матчі кубка англійської ліги, український вінґер вийшов у стартовому складі. Враховуючи те, що 1-ша зустріч між цими командами завершилася несподіваною звитягою «червоних» 0:1, лондонцям потрібно було оформлювати камбек.

Вже на 15-й хвилині «пенсіонери» вийшли вперед, коли Хаусон після прострільної передачі з флангу зрізав м’яч у ворота. На 29-й хвилині перевага «Челсі» стала подвійною: Енцо Фернандес отримав м’яч у карній зоні та влучно пробив повз кіпера. На 36-й хвилині Дісасі з передачі Стерлінґа зробив рахунок 3:0, а наприкінці 1-го тайму Палмер голом з близької відстані довів рахунок до зовсім непристойного.

Мудрик, на жаль, жодної результативної дії на свій рахунок не записав, отримавши лише жовту картку за суперечки з арбітром. Ба більше, на 2-й тайм Михайло навіть не з’явився – його замінив Ноді Мадуеке. А без українця на полі «Челсі» забив ще двічі: на 77-й хвилині Палмер оформив дубль, а вже за 4 хвилини відзначився ще й Мадуеке.

Гості же спромоглися забити лише гол престижу, коли на 88-й хвилині Роджерз точно пробив у дальній кут. Зрештою, поєдинок завершився перемогою «Челсі» з рахунком 6:1, тож лондонська команда впевнено вийшла до фіналу кубкового турніру.

0
Один коментар до “Буде перший трофей? Мудрик – у фіналі кубка англійської ліги”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*