• 20.05.2024 20:35

Серйозні трансферні плани «Металіста 1925»

Харків’яни мають намір зміцінити свій склад.

Як повідомляє «KDK», колишній півзахисник «Динамо» Денис Гармаш приєднається до тренувального збору «Металіста 1925» в Іспанії.

Якщо 33-річний українець пройде медогляд та добре себе проявить, з ним підпишуть контракт. Раніше футболіст залишив хорватський «Осієк», він не грав за команду у 13 останніх матчах поспіль. Детальна статистика тут.

Також харківський клуб близький до підписання захисника «Атромітоса» Максима Імерекова. Колишній гравець «Зорі» та «Десни» в поточному сезоні чемпіонату Греції провів 7 матчів. А ще ведуться перемовини з «Шахтарем» щодо переходу Андрія Булези, який на правах оренди виступає у складі «Миная» – 11 ігор в УПЛ.

Крім того, близький до переходу в «Металіст 1925» півзахисник «Зорі» Денис Нагнойний. Ймовірно, він приєднається до команди влітку – після спливу контракту з луганським клубом. «Зоря» не взяла його на збори через небажання продовжувати угоду. Футболіст забив 2 голи та зробив 2 асисти у 18-ти матчах сезону.

Якщо команда не вилетить з елітного дивізіону за підсумками сезону 2023/24, то влітку буде ще кілька підписань. Власник клубу Володимир Носов ставитиме завдання потрапляння в топ-5 УПЛ з наступного сезону.

0
Один коментар до “Серйозні трансферні плани «Металіста 1925»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*