• 04.05.2024 13:12

Надскладна перемога «Реала» з Луніним на лавці

21 Січ 2024, 20:21 , ,

Мадридці змогли перемогти одного з аутсайдерів.

«Реал» у рідних стінах приймав «Альмерію» в матчі чергового туру чемпіонату Іспанії з футболу. Український голкіпер мадридців Андрій Лунін, як і передбачалося, опинився на лаві для запасних.

Поки наш земляк спостерігав за грою з боку, його конкурент Кепа Арісабалаґа ще в 1-му таймі пропустив два голи. Вже на 1-й хвилині гості скористалися помилкою Начо, Робертоне вивів Рамазані на ударну позицію, а іспанський голкіпер не врятував. А наприкінці 1-го тайму Едґар Ґонсалес виконав потужний постріл здалеку, яким несподівано подвоїв перевагу «Альмерії».

«Вершкові» прокинулися аж у 2-му таймі. На 56-й хвилині вони заробили пенальті та змогли відквитати один мʼяч – Белінґем влучно пробив з позначки. А на 67-й хвилині рахунок став уже рівним: Чуамені подав у карну зону з правого флангу, а Вінісіуш Жуніор чудернацьким ударом плечем вколотив круглого в сітку.

Все йшло до того, що поєдинок так і завершиться нічиєю. Однак на 9-й компенсованій хвилині підопічні Карло Анчелоті все ж достигнули суперника: після елегантної скидки від партнера Карвахаль завдав точного удару головою та вирвав для «Реала» перемогу – 3:2.

0
Один коментар до “Надскладна перемога «Реала» з Луніним на лавці”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*