• 14.05.2024 05:36

Лунін проти «Атлетіко»: пропустив 4 голи та вилетів з кубка Іспанії

Український голкіпер вкотре зіграв за «вершкових», але вилетів з турніру.

«Атлетіко» та «Реал» зійшлися в очному поєдинку в рамках 1/8 фіналу кубка Іспанії. Український голкіпер «вершкових» Андрій Лунін, як і обіцяв головний тренер Карло Анчелоті, вийшов у стартовому складі.

На жаль, ще до перерви стало відомо, що цього разу наш співвітчизник на нуль не відіграє. На 39-й хвилині українець пропустив від бразильського латераля Ліну, хоча його провини в цьому особливо не було. Проте наприкінці 1-го тайму «королівський клуб» зрівняв рахунок завдяки помилці Облака, який закинув м’яч у власні ворота після стандарту.

2-й тайм гри Лунін провів неоднозначно. На 57-й хвилині Андрій разом зі захисником Антоніо Рюдіґером на двох привезли гол, коли Мората скористався їхньою помилкою та вивів «Атлетіко» вперед. А вже на 82-й хвилині український кіпер сповна реабілітувався, розпочавши своїм сейвом гольову атаку «Реала», внаслідок якої забив Хоселу.

Зрештою, основний час гри завершився нічиєю 2:2, тому матч перейшов до екстратайму. А там «матрацники» втретє повели в рахунку – на 100-й хвилині голом відзначився Ґрізман. А на 119-й хвилині забив ще й Рікельме, який приніс «Атлетіко» перемогу з рахунком 4:2. Лунін та його «Реал» з кубка Іспанії вилетіли…

0
Один коментар до “Лунін проти «Атлетіко»: пропустив 4 голи та вилетів з кубка Іспанії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*