• 04.05.2024 14:19

Несподіваний трансфер Кожанова до команди з Прикарпаття

Легенда львівських «Карпат» перейшов до аматорського колективу.

Колишній півзахисник «Карпат» Денис Кожанов став гравцем команди «Благо-Юність» з аматорського чемпіонату України. Днями цю команду очолив Василь Малик, відомий роботою зі «Скалою», «Калушем» та тернопільською «Нивою».

Сайт «Sport.ua» зв’язався з Кожановим і запитав, чи буде він зосереджений на тренерській діяльності, або повернеться на футбольне поле. Відповідь від Дениса була наступною:

Я допомагатиму в «Карпатах-2». За «Благо» зможу грати, якщо вільний час буде, – пояснив Кожанов.

«Благо-Юність» лідирує у чемпіонаті Івано-Франківської області, набравши 29 очок у 11-ти матчах. На 2 очки від нової команди Кожанова відстає чинний чемпіон «Вільхівці» із однойменного села Коломийського району.

У жовтні «Благо-Юність» вийшла до 1/2 фіналу Кубка України 2023/2024 серед аматорів. Півфінали відбудуться навесні, суперником прикарпатського колективу стане футбольний клуб «Миколаїв» зі Львівської області.

Наприкінці грудня повідомлялося, що 36-річний Кожанов готовий завершити ігрову кар’єру та вже працює у тренерському штабі «Карпат-2». Сам Денис кілька тижнів тому офіційно повідомив, що вирішив повішати бутси на цвях.

0
Один коментар до “Несподіваний трансфер Кожанова до команди з Прикарпаття”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*