• 08.07.2024 18:21

Один з найгірших матчів «Жирони»: Довбик та Циганков без перемоги

Команда наших співвітчизників не впоралася з аутсайдером.

Цього туру «Жирона» провела гостьовий поєдинок проти одного з аутсайдерів сезону – «Альмерії». Український нападник Артем Довбик потрапив до стартового складу, натомість вінґер Віктор Циганков розпочав гру в запасі.

Впродовж усього 1-го тайму найбільш українська команда чемпіонату Іспанії попереду взагалі нічого не створила. Ба більше, скромні господарі діяли в атаці навіть цікавіше, маючи кілька хороших моментів, проте в усіх випадках пробачили гостей з Каталонії.

Здавалося, що по перерві «Жирона» активізується, проте «Альмерія» продовжувала поглядати цікавіше. Задля покращення гри в атаці на 57-й хвилині керманич гостей Мічел випустив Циганкова замість бразильця Яна Коуту. А за 10 хвилин коуч замінив Довбика, кинувши в бій досвідченого Крістіана Стуані.

Навіть після замін краще не стало. Ба більше, на 80-й хвилині «Жирона» ще й залишилася в меншості – Алейш Ґарсія вдався до фолу останньої надії та залишив свою команду вдесятьох. Втім, у меншості каталонці все ж змогли вистояти та зберегли бодай нічию (про ніяку перемогу вже навіть нейшлося) – 0:0. Один з найгірших матчів за грою у виконанні команди Довбика та Циганкова цього сезону…

0
Один коментар до “Один з найгірших матчів «Жирони»: Довбик та Циганков без перемоги”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*