• 18.05.2024 06:52

Ексгравець збірної Англії виступив проти підтримки України

13 Січ 2024, 13:26 ,

41-річний Джої відзначився антиукраїнськими заявами.

Колишній футболіст Джоуї Бартон відреагував на візит прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака в Україну.

Нагадаємо, прем’єр-міністр оголосив про новий пакет допомоги в розмірі 2,5 млрд фунтів і заявив, що його країна підтримуватиме Україну доти, доки це потрібно.

Це правда? Цей необраний ботан говорить від нашого імені? Коли наші власні люди насилу зводять кінці з кінцями. Чи будемо ми з Україною доти, доки це буде потрібно? Необраний щур Роланд викачує з платників податків ще більше грошей на стіну. Чому він не попросив своїх приятелів із Moderna підкинути пару мільярдів?

Хіба Радянський Союз не був нашим союзником у Першій світовій війні? Безумовно, він був ним у Другій світовій. 27 мільйонів загиблих радянських людей говорять про те, що вони зробили чималу частину важкої роботи. Якби не ці надокучливі «совєти», ми б сьогодні, ймовірно, говорили німецькою. Давайте не будемо забувати про це, — написав Бартон.

Пізніше колишній футболіст відреагував на такий твіт колишнього члена парламенту Великої Британії Джорджа Ґеловея:

Наша країна котиться до біса. Мільйони людей живуть у злиднях, злочинність, наркотики, расові та соціальні розбіжності охопили країну. Наш народ впав у зневіру. Саме час віддати ще 2,5 мільярда фунтів наших грошей київським шахраям і спалити їх, підпалюючи народи Ємену та України, – додав Бартон.

Відповідь Бартона на цей твіт: «Невже ці українці настільки погані?»:

Думаю, ці гроші – чергова марна трата. Трата, яку ми не можемо собі дозволити. Я згоден, що ця країна котиться до біса. Чи можете ви розповісти мені більше про цей конфлікт? Я проти Путіна, до речі. Не проти Росії, — написав Бартон.

Нагадаємо, що за час своєї кар’єри Бартон виступав за «Манчестер Сіті», «Ньюкасл», «КПР», «Марсель», «Бернлі» та «Рейнджерз». Також в активу ексфутболіста є один матч за збірну Англії.

0
Один коментар до “Ексгравець збірної Англії виступив проти підтримки України”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*