• 03.05.2024 19:59

Тимощук хоче виїхати з росії?

5 Січ 2024, 10:18 , ,

На захист зрадника України став американський фахівець.

Американський тренер Деніс Люкенз в інтерв’ю для «Українського футболу» розповів, як ставиться до того, що Анатолій Тимощук після початку повномасштабного вторгнення залишився працювати у росії:

Тимощук і до війни був у росії, грав за «Зєніт». У нього російська дружина і російські діти. Відносини між росією та Україною були хорошими до війни. Війна застала його там. Що він мав робити? Вийти на вулицю і протестувати проти путіна? Його б одразу заарештували і посадили до в’язниці, – сказав Люкенз.

Крім того, американський фахівець зізнався, що продовжує спілкуватися з Тимощуком. За його словами, Анатолій хоче виїхати з росії, про що сказав йому особисто:

Ми з ним товаришуємо, але не близько. Я спілкувався з ним кілька днів тому. Він опинився в дуже складній ситуації. Я бажаю йому тільки добра. Він сказав мені, що хоче виїхати з росії. Він застряг там ще до війни і не міг висловитися через страх бути заарештованим і засудженим до 15 років ув’язнення, – додав Люкенз.

Нагадаємо, що Тимощукбувє рекордсменом збірної України за кількістю проведених матчів у футболці національної команди (144 поєдинки). УАФ позбавила ексгравця всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання щодо війни в Україні.

0
Один коментар до “Тимощук хоче виїхати з росії?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*