• 03.05.2024 01:10

Неймовірна перемога Довбика та компанії над «Атлетіко»

Найбільш українська команда в Іспанії здобула непросту звитягу.

Дебютний матч нового 2024-го року «Жирона» провела з «Атлетіко». Український нападник Артем Довбик звично з’явився у стартовому складі каталонців, натомість вінґер Віктор Циганков, який ще не до кінця залікував травму, залишився поза заявкою.

Вже на 2-й хвилині господарі швидко вийшли вперед: Валері отримав м’яч на лівому крилі, змістився до центру та завдав влучного удару в дальній кут. Однак за 12 хвилин гості оперативно відновили паритет, коли Мората вийшов на ударну позицію і впевнено переграв кіпера у ближньому бою.

На цьому видовище не завершилося. На 26-й хвилині Савіу, скориставшись помилкою оборонців «матрацників», знову вивів «Жирону» вперед. А на 39-й перевага підопічних Мічела Санчеса взагалі стала подвійною, і асистом цьому посприяв Довбик: після розіграшу стандарту Артем зробив скидку на дальню стійку, а Блінд розстріляв ворота. Втім, до перерви «Атлетіко» все ж зміг скоротити відставання – один м’яч відіграв Мората.

Команда Дієґо Сімеоне вкрай потужно розпочала 2-й тайм, і це принесло плоди. На 54-й хвилині Де Пауль вишуканою розрізною передачею вивів Морату віч-на-віч з Гасаніґою, а той оформив хет-трик та зрівняв рахунок.

Варто відзначити, що Довбик провів у грі 67 хвилин, після чого українця звично замінив ветеран команди Крістіан Стуані. А без Артема на полі «Жирона» забила вчетверте вже у компенсований час завдяки точному удару в дев’ятку від Івана Мартіна та вирвала шалену перемогу – 4:3.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*