• 18.05.2024 13:43

Новий центральний захисник для «Динамо»?

26 Гру 2023, 8:00

Кияни мають намір зміцнити оборонну ланку.

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, «Динамо» цього трансферного вікна активно шукає нового центрального захисника.

«Динамо шукає центрального захисника. Причому пошук відбувається як в Україні, так і за її межами. Називаються прізвища футболістів, котрі грають за кордоном, але з українським паспортом. Було чутно прізвище Качараби, але кияни, наскільки я розумію, не зацікавлені в цьому гравці, – сказав журналіст.

Циганик зазначив, що столичний гранд вів перемовини з польським захисником, але той через війну відмовився їхати у Київ.

Щодо ситуації з іноземними футболістами, то був варіант із центральним захисником із Польщі. Але в останній момент через ситуацію в Україні переговори згорнули. На гравця дуже сильно тиснула сім’я через війну, і він відмовився, – додав коментатор.

Також журналіст висловився, що війна лякає багатьох футболістів, які здатні підсилити «Динамо».

Взагалі ті футболісти, які готові їхати до нас у воєнний час, не відповідають рівню «Динамо». А ті, кого кияни хотіли б запросити – там є труднощі. Вони не розуміють, що таке повітряні тривоги і дрони, що вибухають. Читають новини та розуміють, що у Києві небезпечно, – сказав Циганик.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» виявляє інтерес до фулбека «Чорноморця» Максима Брагару.

0
Один коментар до “Новий центральний захисник для «Динамо»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*