• 15.05.2024 00:26

Збірна України проти Боснії: відомо, де відбудеться матч

Наша національна команда знову зіграє на теренах Польщі.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, визначилися країна, місто та стадіон, де національна збірна України проведе свій перший номінально домашній поєдинок 2024-го року. Матч має відбутися 26-го березня в польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчінський Арена Вроцлав».

Нагадаємо, що 21-го березня 2024-го року збірна України в півфіналі плей-оф Ліги націй (Шлях В), який є відбором на Євро-2024, на виїзді зіграє з командою Боснії і Герцеговини. А 26-го березня відбудеться фінал, в якому переможець пари Боснія і Герцеговина – Україна прийматиме команду з іншого півфіналу –  Ізраїль-Ісландія (якщо «синьо-жовті» не пройдуть балканців, то 26-го березня прийматимуть у Вроцлаві команду, що програє в паралельній парі, у контрольному матчі).

Переможець фіналу плей-оф отримає путівку до фінальної частини Євро-2024, яка із 14-го червня до 14-го липня проходитиме в Німеччині. У межах групового етапу Євро-2024 переможець Шляху В зіграє з командами Румунії (17-го червня), Словаччини (21-го червня) та Бельгії (26-го червня).

0
Один коментар до “Збірна України проти Боснії: відомо, де відбудеться матч”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*