• 17.05.2024 09:58

Легендарна база «Карпат» у Брюховичах – все?

19 Гру 2023, 16:59

Брюховицьку базу вирішили забудувати.

Колишній тренувальний стадіон «Карпат» на вулиці Широка у Брюховичах хочуть забудовувати корпусами приватного навчального закладу.

Про це повідомила громадська активістка Юлія Лацик.

2019-го року брюховицькі депутати вирішили продати ТзОВ «Спортивно-оздоровчий комплекс «Брюховичі» комунальні футбольні поля, що на вул. Широка та Ясна, 43.

Мовляв, ТзОВ звернулось…, має на викуп першочергове право, бо ж орендує ці території (p.s. до речі менше року орендувало. Не бачимо причин їм відмовляти в такому бажанні… і бла бла. Тож, і оком не моргнули – одноголосно проголосували «ЗА». І жоден, жоден депутат на сесії не задався питанням – а нащо віддавати футбольні поля в приватну власність, коли є ризик того що їх забудують? – зазначила Лацик.

Також вона додала, що футбольне поле продали, незважаючи на те, що інших, такої величини стадіонів, в селищі не існує. І вільних площ не залишилось, де можна було б повноцінне футбольне поле зробити. Був варіант на території табору «Дружба», однак і там все під забудову та багатоквартирний «ґрінвуд» пороздавали.

Як колективно мислимо, так і маємо…. На ділянці, яка відводилась під будівництво освітнього закладу – погодили багатоквартирний комплекс (Широка 2). А футбольне поле, яке в селищі ще з кінця 50-х років, тепер хочуть просто забудувати корпусами приватної школи. Бо нащо брюхівчанам футбольне поле… Якийсь суцільний непробивний сюр, – підсумувала Лацик.

Нагадаємо, що до припинення існування на брюховицькому комплексі тренувався «Львів».

0
Один коментар до “Легендарна база «Карпат» у Брюховичах – все?”
  1. Всюди продажні шкури!!! Позорники!!! Коли вже нажеруться???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*