• 17.05.2024 05:48

Відсторонення арбітрів Монзуль та Романова

Двох українських рефері усунули від матчів національної першості.

Головна арбітриня матчу 17-го туру УПЛ «Шахтар» – «Верес» (2:0) Катерина Монзуль та арбітр ВАР Віталій Романов тимчасово відсторонені від роботи. Таке рішення ухвалив Комітет арбітрів УАФ.

«Пояснення: гравець ФК «Шахтар» завдає удару по м’ячу, який потрапляє в ноги захисника ФК «Верес», а потім відскакує до його тіла/рук. Дії є настільки ненавмисними, що їх слід розцінювати лише як такі, що не підлягають покаранню.

Арбітр Катерина Монзуль неправильно призначає пенальті, а арбітр ВАА не виправляє її рішення, не кличе її на здійснення перегляду на полі для проведення належної перевірки. Неправильні рішення з боку обох арбітрів. Рішення призначити вільний удар із незарахуванням голу під час виконання пенальті було правильним тому, що гравець ФК «Шахтар» скоює навмисне порушення — заходить до штрафної площі завчасно та з порушенням правил.

Примітка: негативна оцінка та тимчасове відсторонення від проведення матчів обом арбітрам, з особливою приміткою для арбітра ВАА про те, що його робота має ґрунтуватися на таких якостях, як: сміливість, нейтральність, чесність та відсутність впливу на власну роботу харизми головного арбітра на полі», – говориться у повідомленні Комітету арбітрів УАФ.

0
Один коментар до “Відсторонення арбітрів Монзуль та Романова”
  1. Шкода,що тільки їх двох,а решта помилок не роблять???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*