• 05.05.2024 20:53

Російське майбутнє колишнього лідера «Шахтаря»?

Вінґера з Бразилії можуть продати до чемпіонату країни-агресорки.

Як повідомляє «Fotospor», «Ґалатасарай» продовжує шукати варіанти, щоб позбутися нещодавно підписаного хавбека Тете (на фото – у центрі), що іще не так давно захищав кольори донецького «Шахтаря».

Агента гравця, який нещодавно зустрічався з представниками турецького клубу, попросили знайти для гравця команду, втім зробити це не так просто. З Європи пропозицій щодо Тете немає, зате був інтерес із країн Перської затоки, який, щоправда, також швидко згас через побоювання виплати ще й можливої компенсації «Шахтарю».

Наразі інтерес до гравця є з Росії, і деякі клуби РПЛ вже зв’язалися з «Ґалатасараєм» щодо хавбека. Низка агентів припускає, що якщо стамбульці продадуть Тете в РФ, то це позбавить турецький клуб будь-яких проблем, але існує також і протилежна думка, що неприємностей може стати навіть більшими.

Зазначається, що ца цей момент варіант із продажем бразильця в Росію є останнім шансом для «Ґалатасарая», і якщо інших можливостей у січні так і не буде, то турецький гранд, ймовірно, буде готовий піти на таку угоду.

0
Один коментар до “Російське майбутнє колишнього лідера «Шахтаря»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*