• 25.10.2024 00:28

Тернопільська «Нива» без втрат футболістів

8 Гру 2023, 9:50

Команда з «файного міста» поки зберегла всіх гравців.

Головний тренер тернопільської «Ниви» Олександр Стахів оцінив виступ команди в першій частині сезону:

Відразу після завершального туру першого етапу футболісти «Ниви» відправились у відпустку, яка триватиме до 29-го січня 2024-го року. Виступом підопічних залишився не задоволений, адже перед ними було поставлене завдання пробитися до «чемпіонської» групи, – сказав Стахів.

Крім того, керманич «зелено-жовтих» висловився про кадрову ситуацію в колективі. За його словами, наразі «Нива» зуміла зберегти всіх своїх футболістів:

Оскільки «Нива» не може похвалитися довгою лавою запасних, тому ні з ким не розпрощалися, тим паче, що всі гравці на контракті. Я не володію інформацією, що більш імениті команди цікавляться нашими гравцями. На вирішенні кадрових питань зосередимося вже в січні, йдеться, як про перегляд потенційних новобранців, так й з моїми помічниками в тренерському штабі. Всі етапи підготовки проведемо в Тернополі. В сусідні області плануємо виїжджати тільки для спарингів з місцевими командами, – цитує тренера тернополян «Sport.ua».

Нагадаємо, що «Нива» фінішувала 8-ю в групі «А» першої, набравши 20 пунктів, а з урахуванням очок команд з групи «Б» перебуває на 13-му місці в групі «вибування».

0
Один коментар до “Тернопільська «Нива» без втрат футболістів”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*