• 13.05.2024 16:12

Шевченко за крок до президентства в УАФ

7 Гру 2023, 16:26 ,

Легендарного українця вже наступного тижня висунуть на посаду.

У понеділок, 11-го грудня, Андрія Шевченка офіційно висунуть на посаду президента УАФ. Про це повідомив український футбольний журналіст Ігор Бурбас у своєму телеґрам-каналі.

Для реєстрації його кандидатом необхідні відповідні заяви щонайменше дев’яти постійних колективних членів. Тобто третини від 27-ми (24 області + АР Крим + УПЛ + ПФЛ). За інформацією журналіста, у кожного колективного члена з наступного тижня уже заплановані засідання виконкомів, з яких розпочнеться процедура подачі делегатів на позачерговий конгрес УАФ, а також висунення власного кандидата на посаду президента. Термін подачі – до 26-го грудня. А вже за місяць, 25-го січня – це дата самого позачергового конгресу УАФ, на якому відбудуться вибори.

Також Бурбас додав, що у п’ятницю, 8-го грудня, мають відбутися перевибори в останньому регіоні країни – на Рівненщині.  Там на посаду голови претендують троє – це заступник колишнього очільника Олег Кучер, а ще Вʼячеслав Шевчук та Ярослав Коломис. За чутками, доля там вже вирішена наперед та, нібито, двох останніх, тобто Шевчука та Коломиса, до виборів не допустять.

0
Один коментар до “Шевченко за крок до президентства в УАФ”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*