• 19.05.2024 20:10

«Не побудував жодного поля». Федецький «наїхав» на Кварцяного

7 Гру 2023, 9:00 ,

Ексфутболіст незадоволений станом футбольних справ на Волині.

Колишній захисник збірної України Артем Федецький у коментарі «Tribuna.com» висловився про діяльність Віталія Кварцяного на посаді голови Волинської асоціації футболу:

Наведу знову приклад Волинської області. Те, що бачу тут – катастрофа. Тут голова федерації Кварцяний був переобраний на третій термін, хоча у нас був кандидат. Людина, яка була готова «пахати», засукати рукава. Як кандидат був зареєстрований, але його навіть не допустили до того, щоб він розповів про свою програму. Придумали якийсь статус, ще там щось. Вибачте, хе#ню повну, їм навіть не цікаво людину послухати. А у людини були цілі, і у всієї команди. І я був, і Тарас Михалик. Але тим не менш. Мені здається, це тимчасово, – сказав Федецький.

Крім того, ексфутболіст «Карпат», «Дніпра» та низки інших клубів висловив думку, що за час минулих каденцій Кварцяного на Волині не будували штучних полів:

Якщо людина працює певний термін на посаді, то повинна провести якийсь звіт того, що вона зробила. Кварцяний за 10 років не побудував жодного штучного поля. Я йому це питання напряму ставив, він сказав: «Я не забудовник». А я йому: «Так ви не маєте будувати, а маєте бути комунікатором між приватним бізнесом, між облдержадміністрацією, різними інвесторами». Маєте бути зацікавлені, щоб Волинський регіон розвивався в плані дитячої інфраструктури, – додав Артем.

Також Федецький висловився, що на такі посади повинні приходити молоді фахівці, які ставлять перед собою високі завдання та справді прагнуть розвивати футбол в регіоні:

А далі знайдуться люди. Наскільки я знаю, багато тих, хто готовий розвивати. Але у них нема впевненості, кому довіритися. У цьому випадку зрозуміло, що з Кварцяним ніхто не буде працювати. Ця структура повинна змінюватися, мають приходити молоді та амбіційні люди з сучасним баченням та розумінням, що потрібно молодим футболістам. А це умови. Умови, кваліфіковані тренери – тоді по-іншому розвиватиметься дитячий футбол, – сказав Федецький.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Кварцяного переобрали очільником асоціації футболу Волині.

0
Один коментар до “«Не побудував жодного поля». Федецький «наїхав» на Кварцяного”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*