• 06.05.2024 05:14

Шаран – новий тренер для «Лівого берега»?

6 Гру 2023, 19:53 ,

Досвідчений український тренер отримав варіанти для продовження кар’єри.

Як повідомляє «Sport.ua», одним з претендентів на посаду головного тренера «Зорі», яку продовжують переслідувати невдачі, як в чемпіонаті України, так і в єврокубках, є колишній керманич «Олександрії» та «Миная» Володимир Шаран.

Хоча, за інформацією джерела, Шаран значно ближчий до працевлаштування в першоліговому «Лівому березі». Його запрошували очолити киян ще минулого літа, але не склалося, бо він був зв’язаний контрактом з «Минаєм».

Після того, як за згодою сторін Шаран розірвав угоду з закарпатцями, він тепер відкритий для перемовин. Тим паче, що президент «Лівого берега» Микола Лавренко свого часу запрошував Шарана в «Поліграфтехніку», як футболіста, а нинішній керманич столичної команди Віталій Первак багато років асистував йому в «Олександрії».

Та найголовніше, що футболісти «Лівого берега» претендують, якщо не на пряму путівку до прем’єр-ліги, то на участь в перехідних матчах з аутсайдерами УПЛ – точно й запрошення такого грамотного фахівця, як Володимир Шаран до структури клубу, виглядає логічним.

0
Один коментар до “Шаран – новий тренер для «Лівого берега»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*