• 12.05.2024 18:10

Вибори президента УАФ: у Шевченка з’явився конкурент

Андрію Миколайовичу прагнуть нав’язати конкуренцію.

Українська асоціація футболу офіційно оголосила, що позачерговий Конгрес організації, на якому буде проведено вибори президента організації, відбудеться 25-го січня 2024-го  року.

Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний одразу заявив, що не є членом команди Андрія Павелка?

Я ніколи не був у команді Павелка, і дуже часто його критикував. Мабуть, більше за інших. Жодних стосунків з Андрієм Павелком я не маю. Щодо звинувачень – нехай це питання вирішують правоохоронні органи. Суд останньої інстанції встановлює винна людина чи ні.

Функціонер вважає, що Андрію Шевченку потрібно визначитися, чи тренує він, чи йде балотуватися в президенти УАФ:

На мою думку, йому потрібно визначитися – чи він тренер, радник Офісу Президента чи функціонер? Робота функціонера дуже серйозна. Можливо, Андрія Миколайовича хочуть «запустити» в УАФ і привести «стару гвардію», яка ще працювала за Януковича чи Порошенка?»

Голова АФУ пояснив, чому легенду українського футболу не варто обирати президентом Української асоціації футболу:

За всієї поваги до Андрія Миколайовича, як до легендарного футболіста, він не має команди. До того ж він є резидентом Великобританії і може перебувати на території України лише 100 днів. Обравши його головою УАФ, будь-який суд може скасувати це рішення. У будь-якому разі, я конкуруватиму з Андрієм Шевченком на виборах президента УАФ, якщо він подасть свою кандидатуру, – сказав Печорний у коментарі «1927.kiev.ua».

Над Павелком ще з листопада 2022-го року триває слідство у справі про розкрадання коштів на будівництво заводу із виготовлення штучних полів. Починаючи з лютого 2023-го року, фахівець був відсторонений з посади на час слідства.

0
Один коментар до “Вибори президента УАФ: у Шевченка з’явився конкурент”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*