• 18.05.2024 15:05

Срна незадоволений роботою арбітрів на матчах «Шахтаря»

26 Лис 2023, 9:00 ,

Донеччани розкритикували суддівство у своїх матчах.

Спортивний директор «Шахтаря» Дарійо Срна заявив, що головний арбітр матчу з «Поліссям» Микола Балакін помилився, коли не вилучив гравця суперника за фол у 1-му таймі:

На жаль, хочу ще раз повернутися до вчорашньої гри, де суддя ВАР пан Балакін припустився дуже серйозної помилки. І мовчати про це ми більше не можемо. Від початку чемпіонату футболісти Шахтаря отримали п’ять червоних карток. З них три вилучення, на мою думку, були справедливими.

Проте навіть легші наші фоли закінчувалися вилученнями, а вчора на 10-й хвилині була чиста червона картка на Бондарі, і це навіть ніхто не обговорює. Не знаю, до кого з цим звертатися, тому звертаюся до УАФ та відповідних органів і хочу сказати, що це вже не випадковість.

Хорват згадав минулий сезон та епізод з червоною карткою Михайла Мудрика в матчі з «Рухом» (1:0), що відбувся у вересні 2022-го року:

Мені це нагадало попередній чемпіонат, коли Мудрик у матчі з «Рухом» отримав червону картку на рівному місці. На початку цього чемпіонату Бондаренко, який узагалі в житті не фолив, уже дві червоні отримав, а також Чигринський, Ракицький, Ґочолеїшвілі. Я хочу, щоб усі подивилися на ці червоні картки та порівняли з учорашнім фолом, де картку не дали. Ви знаєте, що «Шахтар» купив дві системи ВАР, Полісся придбало одну – і це не для того, щоб їх судили якось інакше, а щоб в українському футболі були порядок та чесність.

Окрім цього, Срна привів у прикладі Катерину Монзуль та її рівень роботи.

Я пана Балакіна вважаю молодим і перспективним арбітром, але вчора він припустився дуже серйозної помилки, яка не відповідає його рівню. І я гадаю, що з таким підходом українські арбітри ненадовго затримаються у Європі. І нехай на мене ніхто не ображається, але більшість арбітрів могли б подивитися на Монзуль та її бригаду, на те, як вони судять. Вони можуть стати прикладом для дуже багатьох арбітрів в Україні, – приводить слова Срни пресслужба донеччан.

Нагадаємо, що днями «Шахтар» зіграв унічию з житомирським «Поліссям» (0:0).

0
Один коментар до “Срна незадоволений роботою арбітрів на матчах «Шахтаря»”
  1. Один плаксивий циган пішов, його місце тепер займе срна!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*