• 29.04.2024 17:23

Михайличенка вигнали з «Дінамо»: тренер назвав причину

Український обронець змушений буде шукати новий колектив.

Головний тренер загребського «Дінамо» Сергєй Якіровіч в інтерв’ю «Germanijak» розкрив справжні причини вигнання українського захисника Богдана Михайличенка з команди:

Після поразки від «Балкані» в Прштині я вирішив вигнати його. Хоч уболівальники і думають, що я зробив це через його гру, але це неправда. Тому що якби я керувався цими критеріями, то вигнав би одразу 10 осіб! Просто якщо ти приходиш у роздягальню після гри, першим ділом знімаєш труси і береш у руки телефон, легковажно розмовляєш, як ні в чому не бувало, це говорить багато про що.

А я в цей же час злюся через поразку, половина гравців громить роздягальню! Ти ж перебуваєш у роздягальні тільки фізично, подумки ти літаєш в іншому місці. Тому я вважаю, такі гравці нам не потрібні. Вони недооцінюють «Дінамо», це важливо підкреслити, – сказав Якіровіч.

Нагадаємо, що 5-го жовтня «Дінамо» поступилося на виїзді «Балкані» (0:2) у рамках 2-го туру групового етапу Ліги конференцій. Михайличенко вийшов у стартовому складі і був замінений на 79-й хвилині.

0
Один коментар до “Михайличенка вигнали з «Дінамо»: тренер назвав причину”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*