• 05.05.2024 00:28

Цинічна заява від Спалеті: пояснив, чому вітав росіян

20 Лис 2023, 10:00 , ,

Італійський фахівець зробив дивну заяву.

Головний тренер збірної Італії Лучано Спалеті перед матчем кваліфікації Євро-2024 з Україною відповів на питання про те, чому він привітав свій колишній клуб «Зеніт» з перемогою у чемпіонаті Росії вже після початку повномасштабної війни:

По-перше, в тій команді я тренував багатьох футболістів і працював з багатьма тренерами. Крім того, було 5 співробітників, з якими я працював у цій команді. На той час Алєксій Мілер також очолював клуб. Я отримав привітання з перемогою у своєму чемпіонаті й думаю, що мав право зробити те ж саме, привітавши їх з перемогою в їхньому чемпіонаті.

Мені здається, що трішки некоректно прив’язувати спортивні події, спортивну діяльність до конфліктів, з якими я категорично не згодний. Я проти будь-якого конфлікту та війни взагалі. Ми, італійці, в тому числі збірна Італії, дуже близькі до тих людей, які страждають. Я і всі ми думаємо про людей, які хочуть жити в мирі, про дітей, яких немає. Хочу зазначити, що ми дуже сподіваємось, що цей конфлікт якнайшвидше закінчиться. Ми близькі до всіх людей, які зазнають страждань. Я також повинен згадати про людей, які постраждали від паводка у Тоскані, – сказав Спалеті.

Нагадаємо, що матч Україна – Італія відбудеться 20-го листопада. Початок – о 21.45.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*