• 03.05.2024 16:25

Конфлікт Лужного та Хацкевіча?

17 Лис 2023, 11:51 ,

Стосунки між екстренерами киян стали натягнутими.

Колишній захисник та асистент головного тренера «Динамо» Олег Лужний у недавньому інтерв’ю для «SportArena» поділився негативними спогадами про спільну співпрацю з Аляксандром Хацкевічем та роботу в його тренерському штабі киян.

Зокрема, Олег Романович висловив розчарування тим, як Хацкевіч будував київську команду. Лужний вважає, що білорус запрошував до колективу сумнівних гравців, хоча при цьому були можливість якісно посилитися.

Мене запрошували під цікавий проект і Хацкевіч запевняв, що ми будуємо супер-команду. Втім, згодом стало зрозумілим, що обіцянки Аляксандра не відповідають дійсності. Він покликав у «Динамо» гравців, які й близько не відповідали рівню клубу та поставленим завданням. Можливості якісно посилитися та отримати хороші результати у «Динамо» тоді були, – сказав Лужний.

Відповідь від Хацкевіча не забарилася. У коментарі сайту «FanDay.net» колишній коуч «Динамо» достатньо жорстко відповів Лужному, зазначивши, що потрібно бути обережним, коли робиш людині добро.

Мені довелося попрацювати зі справжнім професіоналом, як він каже. Але я знаю одне: що якщо ти робиш добро людині, то треба відійти на безпечну відстань, а то хвилею подяки тебе може накрити. Отак можу сказати. Нехай тоді він наведе список футболістів, яких я запросив. Може, він мав якісь варіанти. Але від нього я не чув жодної пропозиції щодо посилення нашої команди. А ні, був один. Це був лівий захисник Василь Кравець у той час, коли у нас на цій позиції грали Піваріч та Миколенко, – відповів Хацкевіч.

Нагадаємо, що Хацкевіч та Лужний разом виступали у київському «Динамо» з 1996-го по 1999-й рік. Білоруський наставник обіймав посаду головного тренера столичного гранду з 2017-го до 2019-го року.

0
Один коментар до “Конфлікт Лужного та Хацкевіча?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*