• 18.05.2024 15:24

Початок підготовки збірної України до Італії

Наша національна команда зібралася на теренах Польщі.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, гравці національної збірної України з футболу прибули у польський Гданськ, де готуватимуться до вирішального матчу відбору Євро-2024 проти збірної Італії.

Основна група збірників уже зібралася в столиці Поморського воєводства. У терміналі летовища Гданська на пасажирів ряшівського чартеру вже чекали наші «англійці» – Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Михайло Мудрик та Ілля Забарний, а також «бельгієць» Сергій Сидорчук. Буквально на 40 хвилин пізніше прибули лідери іспанської Ла Ліги – Артем Довбик та Віктор Циганков, за ними приїхали Анатолій Трубін, Руслан Малиновський та дебютант збірної Максим Таловєров. Поступово в готелі, де синьо-жовті облаштуються на цей тиждень, зібралися всі українські легіонери – трішки пізніше прибув Роман Яремчук.

Сьогодні у вечірньому тренуванні на стадіоні взяли участь дев’ять гравців, які провели свої поєдинки не пізніше суботи, а також Єгор Назарина, який не брав участі у вчорашньому матчі «Шахтаря». Після пробіжки та розминки хлопці попрацювали у квадраті, після чого вирушили до готелю допрацьовувати у фітнесі. До слова, решта збірників працювала сьогодні саме в тренажерному залі.

Завтра в збірної заплановано два тренування. Ранкове відбудеться на міській арені Ґданська. Збірна України 16-го листопада проведе контрольний матч проти польської «Лехії» Гданськ. Матч відбору на Євро 2024 проти «Сквадри адзури» відбудеться 20-го листопада о 21:45.

0
Один коментар до “Початок підготовки збірної України до Італії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*