• 06.05.2024 18:55

Наші в Англії: виліт Зіни та Забарного з кубка, перемога Миколенка

Не всі українські гравці в Англії продовжують турнірний шлях.

Вчора, 1-го листопада, в Англії було зіграно шість поєдинків 1/8 фіналу кубка футбольної ліги. Дві з чотирьох команд, кольори яких захищають українці, припинили боротьбу за трофей.

«Арсенал» Олександра Зінченка досить несподівано вилетів з турніру, поступившись «Вест Гему» (1:3). Український захисник «канонірів» вийшов у стартовому складі, але зіграв дуже посередньо і його замінили на 57-й хвилині.

Український захисник Ілля Забарний та його «Борнмут» також вибули з кубка англійської ліги. «Вишні» із нашим співвітчизником у складі, який відіграв увесь матч, поступилися більш іменитому «Ліверпулю» – 1:2.

А ось Віталій Миколенко та «Евертон» продовжують турнірний шлях. Український захисник вийшов у старті «ірисок» на поєдинок проти «Бернлі» та, допомігши команди відіграти на нуль, посприяв перемозі з рахунком 3:0.

Також до наступного раунду вийшов «Челсі» Михайла Мудрика, здобувши перемогу над «Блекберном» (2:0). Щоправда, сам українець до заяви на гру на потрапив, адже продовжує відновлюватися після травми.

0
Один коментар до “Наші в Англії: виліт Зіни та Забарного з кубка, перемога Миколенка”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*