• 06.05.2024 21:48

«Нецікаво». Шевчук розповів, чому відмовився очолити «Верес»

25 Жов 2023, 11:37 ,

44-річний фахівець поки не хоче бути тренером.

Віце-президент «Вереса» В’ячеслав Шевчук у інтерв’ю «Спорт-Експрес Україна» розповів, чому відмовився очолити команду:

Зараз я віце-президент «Вереса», до цього був спортивним директором. Тобто я не влізав у футбольну частину команди, цим займається головний тренер. Зараз я рухаюсь у напрямку функціонера. На цей момент мені нецікаво бути тренером. На це в мене є власні причини, про які я зараз не хочу говорити.

Раніше також стало відомо, що Юрій Габовда став виконувачем обов’язків спортивного директора клубу з Рівного.

0
4 коментар до “«Нецікаво». Шевчук розповів, чому відмовився очолити «Верес»”
  1. Бути тренером -велика відповідальність,а шевчук боїться пописятись,щоб не залишитися без роботи,за яку ,відповідальності – ноль,а бабло, не погане капає!!!

    0
  2. Бути тренером -велика відповідальність,а шевчук боїться пописятись,щоб не залишитися без роботи,за яку ,відповідальності – ноль,а бабло, не погане капає!!! Сцикун!!!

    0
    1. Він вважає, що ще не дозрів, до речі, як і Срна, а ви за нього відповідаєте? Чого ж ви досягли, щоб за нього відповідати, це недобре? А грошей у нього вистачить до старості, гадаю він заробив…

      0
  3. Він вважає, що ще не дозрів, до речі, як і Срна, а ви за нього відповідаєте? Чого ж ви досягли, щоб за нього відповідати, це недобре? А грошей у нього вистачить до старості, гадаю він заробив…

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*