• 29.06.2024 19:47

Перша перемога тренера Срни

21 Жов 2023, 18:53 , , , ,

У матчі 11-го туру української прем’єр-ліги «Шахтар» переміг «ЛНЗ» із рахунком 3:0.

Після відставки нідерландця Патріка Ван Леувена ця гра стала дебютною для хорвата Дарія Срни як наставника донеччан. Матч минув за переваги «Шахтаря», і на 20-ій хвилині тепер його підопічні відкрили рахунок: Степаненко запустив діагональ на Зубкова, той із правого флангу віддав у штрафний майданчик, де Бондаренко дуже елегантно пропустив м’яч, а Сікан пробив під поперечку.

Далі «гірники» трохи заспокоїлися, проте намагалися тримати гру під власним контролем. Гості з Черкас пробували діяти сміливо в атаці, але не все виходило так, як, можливо планував білоруський фахівець Алег Дулуб, – майстерності бракувало.

У 2-му таймі Калюжний із «ЛНЗ» навіть забив гол у ворота донецької команди, однак арбітри цілком справедливо скасували взяття воріт через офсайд. Заспокоєння «Шахтаря» відчувалося, вони хотіли довести гру до перемоги на класі. Проте побачили, що так можна догратися, тож знову розпочали створювати нагоди.

Моменти виникали в обидвох команд, але забили знову донеччани: Бондаренко зряче пробив, однак його удар відбила стійка воріт. Проте вчасно набіг Келсі, який і встановив комфортний рахунок – 2:0. А потім він же встановив і остаточну розгромну звитягу для номінальних господарів, які цей матч традиційно проводили у Львові.

0
Один коментар до “Перша перемога тренера Срни”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*