• 02.05.2024 19:45

«Зоря» проти перенесенення матчу із командою з Ізраїлю

Луганці виступили проти перенесення гри на листопад.

«Зоря» опублікувала офіційну позицію щодо матчу третього туру групового етапу Ліги конференцій проти «Макабі» Тель-Авів, який запланований на 26-ше жовтня.

«Зоря» з розумінням ставиться до ситуації, яка склалася в Ізраїлі. А саме до війни та терористичних актів на території країни та до всього, що призводить до гибелі людей. Попри все, треба нагадати, що на території нашої країни вже практично 10 років йде війна. За цей час наші люди, наші вболівальники та наша команда пережила багато чого. Довелося залишати власні домівки, розпочинати життя знов та боротися далі.

За цей період часу, попри тяжкі часи, «Зоря» жодного разу не попросила про перенесення як мінімум єврокубкових матчів та грає у футбол. Навіть зараз, коли до багатьох місць наша команда добирається автобусом, через кордони по 15-20 годин, а потім грає в одній країні, після чого знов повертається в Україну ті ж 20 годин та бере участь у власному чемпіонаті.

«Зоря» запропонувала обмінятися домашніми матчами з «Макабі» або допомогти супернику організувати їхній домашній матч на «Люблін Арені». «Зоря» взагалі не проти зіграти домашній матч суперника в будь-якій країні, де оберуть господарі поля. Але «Макабі» хоче перенести поєдинок, який запланований 26-м жовтня на листопад місяць. В листопаді у чорно-білих дуже складний календар. Окрім матчів єврокубків, нас чекатимуть матч в Кубку України (в Одесі) та власний чемпіонат.

Враховуючи дуже тяжку логістику, не забуваючи, що Україна теж є країною, яка продовжує війну та свою боротьбу за незалежність, не бажаючи нехтувати внутрішніми змаганнями (Кубком та чемпіонатом України), будь-яке перенесення матчів є неприйнятним для «Зорі». Ми готові грати у футбол, дотримуючись регламентів та календаря змагань УЄФА та внутрішнього чемпіонату», – йдеться у заяві «Зорі».

0
Один коментар до “«Зоря» проти перенесенення матчу із командою з Ізраїлю”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*