• 21.09.2024 09:35

«Ми одні з кращих у лізі». Лідер «Скали 1911» – про стрийську команду

16 Жов 2023, 10:43 ,

26-річний футболіст розповів про свою гру за команду зі Стрия.

Півзахисник «Скали 1911» Максим Авер’янов у інтерв’ю «Українському футболу» розповів про те, як у нього з’явився варіант з переходом до стрийської команди:

Після дзвінка від Миколи Василишина та його відповідей на мої питання про умови проживання, фінансову сторону та про мою роль у команді, я взяв час на роздуми. Порадившись із дружиною, сім’єю, я зателефонував Миколі Зіновійовичу і пообіцяв, що перейду до «Скали 1911». Після цього я отримував не менш цікаві пропозиції, однак звик дотримуватись своїх слів та обіцянок. Тут теж дуже хороший колектив, у нас зібралась гарна команда. Вважаю, за виконавцями ми одні з кращих у лізі.

Крім того, Авер’янов поділився враженнями від стартовому періоду перебування у команді зі Стрия та висловив думку, за які місця може боротися «Скала 1911» у найближчому майбутньому:

Вважаю, ми спроможні поборотись за високі місця цьогоріч, навіть враховуючи сьогоднішній високий рівень другої ліги. Проте, нам потрібен час, аби команда зігралась. Футбольні люди розуміють, що команда гартується не за один рік, але ми ставимо перед собою лише максимальні цілі, йдучи від матчу до матчу.

Зазначимо, що сьогодні «Скала 1911» зіграє матч проти «Металурга-2».

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*