• 21.05.2024 05:54

Мілєвскі розраховує на перемогу над Україною

Керманич Північної Македонії налаштований рішуче.

Головний тренер збірної Північної Македонії Блаґоя Мілєвскі, якого цитує «Динамо Київ від Шуріка», розповів про початок підготовки до матчу проти України:

У нас немає проблем зі складом. Я б сказав, що ті, хто розпочали підготовку, – це наша реальність на даний момент, хоча нам усім хотілося б мати 50-60 гравців в обоймі збірної. Ми вже виходимо на фінішну пряму, де всі матчі вирішальні. Нас, як і Україну, влаштовує тільки перемога, щоб опинитися в оптимальній ситуації перед листопадовими поєдинками. Я очікую відкритої гри, тому що ніхто не гратиме на нічию.

Також наставник нашого суперника відзначив хорошу атмосферу в команді й сказав, що його підопічні гратимуть на перемогу:

Нами було проаналізовано першу гру з українцями, особливо останні 30 хвилин. Помічено аномалії та позитивні моменти. Нам доведеться багато чого виправити з досвіду першого матчу. Ми хочемо перемогти, працюємо тільки на такий результат, з яким би суперником ми не грали. Атмосфера в роздягальні після вересневих матчів стала кращою.

Нагадаємо, що не так давно збірна України вже перемогла Північну Македонію.

0
Один коментар до “Мілєвскі розраховує на перемогу над Україною”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*