• 14.05.2024 06:34

Україна проти чемпіонів Європи – у Німеччині?

Наша національна команда гратиме на німецьких теренах.

Вже  20-го листопада, збірна України має провести заключний матч кваліфікації до чемпіонату Європи-2024. Очевидно, що прийняти чинних тріумфаторів європейського футбольного форуму в нашій країні «синьо-жовті» не зможуть, тож вітчизняній асоціації потрібно було шукати інші варіанти.

Наразі офіційно не повідомлялося, де команда Сергія Реброва зустрічатиметься з колективом Лучано Спалетті. Проте журналіст Ігор Циганик поділився власною інформацією про вибір країни, де пройде гра відбору. Словом, варіант, який він озвучив, дуже складно назвати очевидним.

Наскільки мені стало відомо якраз сьогодні, наступний домашні поєдинок збірна України проти команди Італії, швидше за все, проведе у Німеччині. Поки що це офіційно не затверджено, але, швидше за все, проти італійців збірна України зіграє у Німеччині, – розповів Циганик в етері своєї авторської програми.

Варто нагадати, що свої попередні номінально домашні матчі з Мальтою (1:0) та Англією (1:1) «синьо-жовті» проводили у Словаччині та Польщі відповідно. Особливо активно нашу команду підтримували саме у Вроцлаві, де був практично аншлаг під час поєдинку з англійцями. Проте в українській футбольній асоціації чомусь вирішили тепер вдатися до іншого варіанту та провести наступну гру на теренах Німеччини.

Нагадаємо, що на сьогодні збірна України провела 5 матчів, набрала 7 очок та посідає 3-тє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024-го року. Наступні поєдинки команда Реброва проведе у чеській Празі проти Північної Македонії та на виїзді з Мальтою.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*