• 13.05.2024 07:01

Одразу четверо наших співвітчизник пробилися до наступного раунду.

«Челсі» Михайла Мудрика приймав «Брайтон» у матчі 1/16 фіналу кубка англійської ліги. 22-річний українець з’явився у стартовому складі своєї команди і провів на полі 68 хвилин, допомігши лондонцям перемогти 1:0 і пройти до наступного раунду.

Так само у паралельній грі в основному складі свого «Евертона» вийшов український захисник Віталій Миколенко. Наш співвітчизник із перших хвилин розпочав зустріч проти «Астон Віли», однак провів на полі всього 1 тайм, після чого його замінили на досвідченого Янґа. На щастя, його команда перемогла з рахунком 2:1 та пробилася до 1/8 фіналу.

Ще один українець, захисник «Борнмута» Ілля Забарний, також переміг і здобув путівку у наступну стадію. «Вишні» впевнено здолали вдома «Сток Сіті» із результатом 2:0, а сам Забарний відіграв увесь поєдинок.

Іще в одній зустрічі могло відбутися своєрідне українське дербі, адже на цій стадії турніру зустрілися «Брентфорд» Єгора Ярмолюка та «Арсенал» Олександра Зінченка. Наші земляки розпочали гру у числі запасних, але в підсумку зіграв лише представник «канонірів». Словом, Зінченко з’явився на полі на 69-й хвилині й допоміг лондонцям перемогти 1:0, а Ярмолюк спостерігав за цим із лавки.

Таким чином, команди Мудрика, Миколенка, Забарного та Зінченка пробилися до 1/8 фіналу кубка англійської ліги.

0
Один коментар до “Український успіх у кубку англійської ліги”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*