• 09.05.2024 00:10

Невдалий старт «Шахтаря» у Лізі чемпіонів

Донеччани поступилися португальському гранду.

«Шахтар» приймав «Порту» у матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Вже на 8-й хвилині португальці провели стрімку атаку: Таремі віддав на Франку, той пробив у напрямку дальнього кута, але Різник відбив м’яч перед собою. На жаль, 1-м на добиванні був Ґалену, який без будь-яких проблем вразив порожні ворота і відкрив рахунок – 0:1.

Утім, відповідь від «Шахтаря» не забарилася. У 1-й же атаці після пропущеного м’яча підопічні Патріка ван Леувена зуміли швидко відновити паритет: Зубков розігнав атаку правим флангом, перевів у штрафний майданчик на Коноплю, той зряче навісив у штрафний майданчик, де Келсі точним ударом головою відновив паритет – 1:1.

На цьому голепад не завершився. Не встигли «гірники» натішитися, що зрівняли рахунок, як пропустили вдруге. Сікан, опинившись з м’ячем на власній половині поля, віддав дуже невдалу поперечну передачу в напрямку Лемкіна, якою фактично вивів Ґалену віч-на-віч. Нападник «Порту» таку щедрість оцінив сповна: перегравши у ближньому бою Різника, він оформив дубль – 1:2.

На 18-й хвилині донеччани були близькими, щоб пропустити втретє: Хайме потужно пробивав з-за меж карної зони, але Різник парирував м’яч на кутовий. А ось вже за 11 хвилин Дмитро був у рамці безсилим: Ґалену та Хайме обігралися на лівому крилі, бразилець стрімко продерся флангом і прострілив у центр, де самотній Таремі впевнено замкнув простріл – 1:3.

Впродовж решти часу і до самого кінця зустрічі донецька команда намагалася щось вигадати в атаці, однак крім неточного удару здалеку від Еґіналду нічого не створила. Враховуючи це, «Порту» без проблем втримав комфортну перевагу і, надійно відігравши в обороні, довів цей поєдинок до переможного завершення. У підсумку – 1:3.

0
Один коментар до “Невдалий старт «Шахтаря» у Лізі чемпіонів”
  1. Сікан,знов чудить. Такий сьогодні рівень кротів!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*