• 29.04.2024 06:49

“Бики” здулись у Сінгапурі

17 Вер 2023, 16:54

Пілоти австрійської стайні, які до цього виграли всі етапи сезону, не змогли потрапити навіть у топ-4.

Вже після кваліфікації стало зрозуміло, що ні Ферстапен, ні Перес не претендуватимуть тут на перемогу, оскільки не потрапили навіть у першу десятку. Першим стартував Сайнс, на друге місце відразу після старту вийшов його напарник Леклер, третім йшов Расел.

На 20-му колі після аварії Лоґана Сарджанта на трасі з’явилася машина безпеки і практично всі пілоти заїхали на піт-стоп. Не пощастило Леклеру, який через трафік на піт-лейн пропустив Расела і Норіса, а потім через власну помилку Гемілтона. На друге і третє місце вийшли пілоти “Ред Була”, які не міняли ґуму,, але їх швидко всі лідери обійшли.

За 20 кіл до фінішу зупинив на трасі свою машину Себастьян Окон, на трасі з’явився режим віртуальнрї машини безпеки. Пілоти “Мерседес” змінили гард на мідіум, а от Сайнс, Норіс та Леклер залишились на трасі. Леклера Расел та Гемілтон наздогнали доволій швидко і без особливих проблем обійшли. За 4 кола до фінішу вони наздогнали Норіса, але пройти його так і не змогли.

Більше того на останньому колі Джордж Расел помилився і вилетів з траси. У підсумку першим фінішував Сайнс, відразу за ним Норіс, на подіум приїхав Льюїс Гемілтон, а Макс Ферстапен таки фінішував у топ-5.

0
Один коментар до ““Бики” здулись у Сінгапурі”
  1. Нарешті перемога Феррарі!!! А Леклер проспав подіум!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*